0лв.Checkout
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 100лв!

Външна Wifi антена - декодер SiMerst SM-N6000


Call orderПоръчай по телефон: 0898 654 271
89.00лв.60.00лв.
Количество:

Поръчката се изпраща от склад в Европейския съюз.

100% Безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Плащане с наложен платеж

Mощно устройство за WIRELESS връзки WIFI декодер, SiMerst SM-N6000 - външна антена, т.н. крадец на интернет. Това е ниско бюджетен модел антена SiMerst SM-N6000, подходяща както за вътрешно ползване така и за външен монтаж. 

Подходяща за работа на TIR-ове или автомобили, където се пътува често и е нужно да се свърже към отдалечени мрежи (WiFi Free zone, бензиностанции, кафета, заведения). Съвместима със софтуер за разкодиране на безжични мрежи Beini. Хардуерно представлява голяма активна антенна с вграден рутер подключващ се към USB порт на компютър или лаптоп. Антената е насочен тип, което ще рече трябва да се върти за да се насочи към източника на сигнал с цел по-добри резултати. Увеличава многократно диапазона на WIRELESS връзките, спомага да видите много повече безжични мрежи около вас, да увеличите силата на сигнала на досега вижданите и ви съдейства посредством софтуера да се свържете с мрежите. 

Външна Wifi антена - декодер SiMerst SM-N6000

Придружена е със CD със софтуер за целта. За да сте сигурни, че сте наясно за какво става дума, моля запознайте се със снимките на опаковката. Работата с необходимия софтуер за разбиване на пароли на заключени мрежи изисква задълбочени познания в областта. В интернет може да се намери подробна информация за работа с различните програми. Моля да купуват само лица, които са сигурни, че ще се справят с монтажа и инсталирането на антената, необходимия софтуер и настройка на системата! Може да се наложи изтегляне на по-съвременни драйвъри от интернет. В комплекта: кутия с насочена антена, USB кабел около 5 м, CD със софтуер, метална стойка за монтаж, ръководство на потребителя на хартиен носител на китайски и aнглийски език. Размери на антената: 175 х 207 x 30 мм. 

Технически данни според производителя:

  • Чипсет: Ralink 3070
  • Standarts: IEEE 802.11b/g
  • USB 2.0
  • Antenna external 36 dBi
  • Security: WEP 64/128, WPA, WPA2
  • Driver: Windows 2000, XP, Vista, Linux, MAC
89.00лв.
60.00лв.